Transport Persoane – Servicii

Servicii Transport Persoane

Avand in spate o vasta experienta in domeniul transportului de persoane, firma noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de servicii in speranta ca veti gasi ceea ce aveti nevoie:

Inchirieri Autocare

Inchirieri Autocare – Transport Persoane

Dispunem de o flota impresionanta de autocare destinate transportului intern sau international de persoane. Recent, firma noastra a achizitionat noul autocar SETRA, primul astfel de autocar adus in Romania.

Citeste mai mult

Inchirieri Microbuze

Inchirieri Microbuze – Transport Persoane

Suntem un partener de încredere pentru orice companie care are nevoie de servicii de închirieri microbuze pentru conferinţe, călătorii business, simpozioane, transferuri. De asemenea orice grup organizat pentru activităţi turistice, evenimente sportive sau mondene poate apela cu toată încrederea la serviciile noastre.

De asemenea, putem acoperi si necesitatile companiilor aflate in afara Bucurestiului cu un numar de angajati variabil(de la 7 la 20 angajati/schimb), prin inchirierea de microbuze utilate modern. Pe langa inchirieri microbuze putem oferi si servicii de inchirieri autocare pentru transport intern sau international, pentru diverse grupuri(grupuri de angajati, grupuri de elevi, grupuri de studenti, grupuri religioase etc.).

Citeste mai mult

Inchirieri Limuzine

Inchirieri Limuzine

Pe langa serviciile de transport grupuri de persoane, oferim spre inchiriere limuzine cu sofer pentru diferite evenimente:

  • Inchirieri Limuzine – Transfer Aeroport
  • Inchirieri Limuzine – Intalniri de afaceri
  • Inchirieri Limuzine – Diverse evenimente: Nunti, botezuri, simpozioane, calatorii etc.

Citeste mai mult

Inchirieri Autoturisme

Inchirieri Autoturisme

De asemenea, punem spre inchiriere diferite autoturisme cu sau fara sofer. Preturile afisate pe site sunt cele pentru inchirierea acestora cu sofer. In cazul in care doriti sa inchiriati un autoturism fara sofer, vom stabili pretul de comun acord.