Transfer Aeroport

Transfer Aeroport

DORINI TRANSPORT ofera servicii complete de transport persoane intern si international: inchirieri autocare, microbuze, limuzine sau autoturisme, transfer aeroport sau circuite turistice. Avand o flota diversificata si moderna, dezvoltata de-a lungul celor peste 20 ani de experienta in domeniul de transport persoane, DORINI TRANSPORT reuseste cu succes sa indeplineasca toate cerintele de transport din partea clientilor. De la inchirieri de masini pana la transfer aeroport sau trasee turistice in tara si strainatate. Pentru serviciul de transfer aeroport punem la dispozitie atat microbuze (pentru angajati, elevi, studenti sau alte grupuri), cat si autoturisme (Dacia Logan MCV, Skoda Octavia, Skoda Fabia, Ford Focus sau Mitsubishi Pajero), pentru grupuri mai mici de persoane. De asemenea, serviciul de transfer aeroport se poate realiza si cu ajutorul limuzinelor din flota (Mercedes Benz S Class/E Class), pentru un plus de confort, eleganta si rafinament.

Inchirieri autocare pentru transfer aeroport

Pentru grupurile mari (35-60 de persoane) care opteaza pentru serviciul transfer aeroport oferim autocare de ultima generatie, cu dotari moderne, bazate pe siguranta si confortul calatoriei. Se poate alege dintre autocarul Setra (primul Setra CC 515 HD din Romania), Higer, Mercedes-Benz 404 sau Mercedes-Benz Travego. Autocarele din flota DORINI TRANSPORT se preteaza perfect pentru serviciul de transfer aeroport: transfer de la aeroport la locatie/hotel si transfer de la locatie/hotel la aeroport, avand in vedere standardul inalt de calitate la care se regasesc acestea.

Inchirieri microbuze pentru transfer aeroport

Grupurile mici si medii (5-20 de persoane) se pot indrepta catre inchirierea unui microbuz pentru efectuarea serviciului de transfer aeroport (de la hotel la aeroport si invers): Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes Sprinter sau Volkswagen Crafter. Modern echipate, sigure si rapide, microbuzele asigura o calatorie confortabila si eficienta, dar si un grad sporit de siguranta.

Transfer Aeroport Premium

Iar pentru un numar mic de persoane care opteaza pentru serviciul transfer aeroport, oferim cele mai bune solutii de transport, care asigura un drum rapid, un confort optim si conditii de lux: limuzinele Mercedes E-Class sau S-Class si autoturismele Dacia Logan MCV, Skoda Octavia/Fabia, Ford Focus si Mitsubishi Pajero, in functie de necesitate si situatie. Pentru o altfel de experienta, limuzinele se inchiriaza cu sofer, deoarece personalul companiei noastre este plin de experienta si este capabil sa transforme orice calatorie intr-o poveste de spus mai departe, prin ambientul conturat de siguranta, confort si buna dispozitie.

Indiferent de mijlocul de transport ales pentru transfer aeroport, suntem in permanenta pregatiti pentru a indeplini toate cerintele de transport venite din partea clientilor. Un aspect foarte important este beneficiul mental al acestui serviciu si anume ideea de respect fata de sine si fata de companie (daca este cazul). Orice companie care asigura angajatilor sau colaboratorilor un serviciu de tip transfer aeroport la hotel sau transfer de la hotel la aeroport va puncta cu siguranta in mentalul acestora. Automat, se va autopronunta drept o companie preocupata de confortul si siguranta acestora si de asemenea va plusa la capitolul organizare si coordonare a activitatilor. Indiferent ca vorbim despre activitati de business, teambuilding, agrement, evenimente si asa mai departe, un benficiu de tip transfer aeroport la hotel este important pentru linistea si stabilitatea persoanelor implicate, deoarece ii fereste de stresul implicit al acestei activitati.

DORINI TRANSPORT se angajeaza sa transforme o calatorie intr-o secventa de relaxare, deoarece asigura transportul in siguranta, in conditii de confort ridicat, cu autoturisme, autocare sau microbuze moderne, avand in spate o experienta bogata. Indiferent ca ne referim la o nevoie a unei companii sau la necesitatea persoanelor fizice care cauta un serviciu de transfer aeroport, inchirieri autocare sau inchirieri microbuze, un autoturism de inchiriat cu sau fara sofer, garantam transportul persoanelor cu maximum de profesionalism si seriozitate, deoarece acestea sunt aspecte care ne caracterizeaza ca si business, brand, companie si oameni.